Beställningsvillkor

Leverans

Orderbekräftelsen skickas automatiskt till den e-postadress du angivit vid beställning. Observera att denna inte innehåller ett exakt leveransdatum. När ordern är registrerad så skickas ordererkännande med leveranstid (vecka) samt kopia på beställning.
Om något med din beställning är oklart får du ett e-postmeddelande från oss om detta. All korrespondens sker till den e-postadress du angett vid beställning

Ej lagerförda produkter

För närvarande har vi inga lagerförda produkter beräknad produktionstid är ca 15 arbetsdagar.
Följande produkter har dock något längre produktionstid, ca 20-25 dagar beroende på kombinationen av träslag och ytbehandling.

  • Ask
  • Sättsteg och stegskivor med mått 1510-2010 mm
  • Framkantlist fk2 och fk3
  • Ytbehandling lasyr

Fel vid leverans

Tranportskador – du som godsmottagare är skyldig att skriftligt anmäla ev. skadat eller saknat gods till transportbolaget. Anmälan kan göras direkt på claimsse@dhl.com inom sju (7) dagar efter mottagande.
Övrig information kring mottagningskontroll följer med din leverans.
Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta Drömtrappors kundservice (kundservice@dromtrappor.se) direkt för snabbaste service. Vi tar emot felanmälan och återkommer med returanvisningar. Skicka varan i det skick den mottogs, åtföljd av en skade- eller felanmälan, så får du en felfri, rätt vara.

Betalsätt och åldersgräns

Vi skickar förskottsfaktura på 50% när order är lagd. Resterande 50 % faktureras efter leverans. Inga fakturaavgifter tillkommer.
För att handla mot faktura måste du ha fyllt 18 år.

Personuppgifter

Användning av personuppgifter
Genom din registrering och/eller beställning samtycker du till att Drömtrappor AB lagrar och använder uppgifter om dina inköp samt de kontaktuppgifter du lämnar. Uppgifterna lagras och används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund.
Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och garanterar att dina kunduppgifter endast används av Drömtrappor. Det betyder att vi inte kommer att vidareförmedla uppgifter om dig annat än om detta följer lagstiftning, om det krävs i samband med att du beställt en produkt eller tjänst eller om Drömtrappor AB anser att det krävs för att skydda och försvara rättigheter eller egendom tillhörande oss.

Priser och frakter

Alla priser på restair.se är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive 25% moms. Vad du ska betala för dina varor framgår alltid i kassan, innan du skickar iväg din order. Frakten kostar 500 kr inom Sverige och är inräknad i det totala pris som visas i kassan. Varorna skickas så snart vi har verifierat din adress och tillverkat de skivstorlekar du har beställt.
För att inte behöva göra en kreditupplysning på dig som privatperson så förskottsfakturerar vi hela orderbeloppet.

Fel och korrigering av publicerat material

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, produkttexter och bilder som tryckts eller skrivits felaktigt på webbplatsen, på våra bloggar och i sociala medier. Vi reserverar oss för prisjusteringar (ex. förändrade priser från våra leverantörer och valutaförändringar), lagerförändringar och eventuellt tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren eller i hårdvara såsom nätverk och servrar.

Frågor gällande våra ordervillkor

Har du frågor gällande våra ordervillkor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice, vardagar mellan kl. 07-11 och 12-15, på tel. 0918-258 99 eller på kundservice@dromtrappor.se